Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Tormek Slibesten SG-200  er udviklet gennem årene for at kombinere en effektiv slibning og en fin overfladefinish med en lang levetid.
Tormek Slibesten SG-200
Tormek Slibesten SG-200  er udviklet gennem årene for at kombinere en effektiv slibning og en fin overfladefinish med en lang levetid.
Varenummer (SKU): SG200
lagervare
725,00 kr. 580,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Tormek Slibesten SG-200  er udviklet gennem årene for at kombinere en effektiv slibning og en fin overfladefinish med en lang levetid. SG-200 leveres som standard med Tormek T-4.


Den bedste alsidige slibesten

Denne slibesten er det ideelle valg, hvis du ønsker både effektiv slibning og en fin overfladefinish i samme sten. Det fungerer med forskellige typer værktøjer og stålkvaliteter, inklusive HSS.


To skæreegenskaber i samme sten

Tormeks originale slibesten adskiller sig fra almindelige slibesten på flere måder end en. Stenens unikke sammensætning sammen med  stenjusteringen SP-650 giver dig to skæreegenskaber i en sten. Stenindstilleren forbereder overfladen på slibesten fra dens normale 220 korn for at tilbringe en overflade svarende til en 1000 kornslibesten. Dette er en stor fordel, da du kan udføre den fine slibning med den samme indstilling af jiggen som i den første formning af værktøjet.


Tormek SG-200 slibesten. Af aluminiumoxid kornstørrelse 220. Passer Tormek T-3, T-4 og Tormek 1200.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*SG200*
Varenummer: SG200

Tormek Slibesten SG-200

725.00 DKK