Tormek Slibesten SG-200

Tormek Slibesten SG-200  er udviklet gennem årene for at kombinere en effektiv slibning og en fin overfladefinish med en lang levetid.
Tormek Slibesten SG-200  er udviklet gennem årene for at kombinere en effektiv slibning og en fin overfladefinish med en lang levetid.
Varenummer:
SG200

På lager

Inkl. moms: 825,00 DKK Ekskl. moms: 660,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Tormek Slibesten SG-200  er udviklet gennem årene for at kombinere en effektiv slibning og en fin overfladefinish med en lang levetid. SG-200 leveres som standard med Tormek T-4.


Den bedste alsidige slibesten

Denne slibesten er det ideelle valg, hvis du ønsker både effektiv slibning og en fin overfladefinish i samme sten. Det fungerer med forskellige typer værktøjer og stålkvaliteter, inklusive HSS.


To skæreegenskaber i samme sten

Tormeks originale slibesten adskiller sig fra almindelige slibesten på flere måder end en. Stenens unikke sammensætning sammen med  stenjusteringen SP-650 giver dig to skæreegenskaber i en sten. Stenindstilleren forbereder overfladen på slibesten fra dens normale 220 korn for at tilbringe en overflade svarende til en 1000 kornslibesten. Dette er en stor fordel, da du kan udføre den fine slibning med den samme indstilling af jiggen som i den første formning af værktøjet.


Tormek SG-200 slibesten. Af aluminiumoxid kornstørrelse 220. Passer Tormek T-3, T-4 og Tormek 1200.Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Postnord Pakkeboks / Posthus 2-5 Kg. DKK 27,00
Postnord Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 2-5 Kg. DKK 44,00
Postnord Levering til privatadresse 2-5 Kg. DKK 49,00
Postnord Flexlevering til privatadresse 2-5 kg. DKK 49,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*SG200*