Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Arbejdshandsker

Arbejdshandsker til alle opgaver ude og inde

Når du arbejder på byggeprojekter eller i haven, skal du huske at beskytte dine holder og figre, uanset hvilket arbejde du foretager dig. Vi forhandler et stort udvalg af arbejdshandsker til alle arbejdsområder indenfor indudstri og håndværk. Vi har de klassiske velkendte arbejdshandsker i oksehud, de populære maxiflex handsker, montage handsker og en lang række andre typer arbejdshandsker med en eller anden form for beskyttende egenskaber.

I varespecifikationerne kan du læse mere om de forskellige arbejdshandsker og hvilke arbejdsområder de er særligt egnede til.

Stort udvalg til dine behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af arbejdshandsker til enhver arbejdsopgave og under de mest vanskelige vejrforhold. Vi tilbyder handsker fra de mest anerkendte brands, heriblandt Milwaukee m.fl. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring handsker eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.