Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Arbejdstøj

Arbejdstøj fra top til tå

Dorch og Danola tilbyder arbejdstøj af høj kvalitet til fornuftige priser fra en lang række mærker; bl.a. Carhartt, Festool, Milwaukee og Makita. Vi fører også arbejds- og sikkerhedssko fra Brynje, Elten, Dunlop, m.fl. Vi har et bredt udvalg af handsker til en lang række forskellige arbejdsopgaver, samt tilbehør som huer og kasketter, og snørebånd, sokker og indersåler til sko og støvler.

Vi vælger vores arbejdstøj ud fra tre kriterier: kvalitet, slidstyrke og branchetilpasset design. Derfor arbejder vi med velkendte producenter, der leverer en høj kvalitet og lever op til brugerens behov og krav. Vores arbejdstøj er lavet til fysisk arbejde med branchetilpassede funktioner og fokus på funktionalitet.

Det danske vejr stiller også høje krav til arbejdsbeklædning - den skal kunne modstå både regn, vind, sne og en gang imellem lidt sol - og stadig holde en behagelig temperatur. Dorch & Danola har klimatilpasset arbejdstøj, der kan klare både den strengeste vinter og den varmeste sommer.

Mangler du arbejdstøj til udendørs arbejde om vinteren eller i uopvarmede lokaler, har vi Milwaukee og Metabos batteridrevne varmejakker og veste. De kan holde dig varm i op til 10 timer på en opladning. Til sommerens hedebølge finder du både shorts, sikkerhedssandaler, og behagelige funktionstrøjer.

Hos Dorch & Danola finder du arbejdstøj med god bevægelsesfrihed uden unødige detaljer eller lommer, der sidder i vejen for arbejdet. Arbejdstøjet er produceret i slidstærkt materiale, der er lavet til at holde til udfordringerne og sliddet på en byggeplads, med praktiske og funktionelle detaljer. Vi har også funktionsbeklædning som hue med indbygget pandelampe og bluetooth headset.

Det gør heller ikke noget at det ser godt ud. Med vores udvalg af arbejdstøj kan du også være bekendt at vise dig udenfor arbejdspladsen.

Når du køber arbejdsbeklædning hos Dorch & Danola kan du forvente høj kvalitet, god service og fornuftige priser.

Vi opdaterer løbende vores sortiment af arbejdsbeklædning, så vi kan tilbyde det nyeste indenfor området. Du kan altid kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected], hvis du ikke finder det, du søger, eller mangler mere information om vores arbejdstøj, tilbud og priser. Vi vender hurtigst muligt tilbage!

Arbejdstøj af høj kvalitet til sommer og vinter

Hos Dorch & Danola finder du alt, hvad du skal bruge af godt arbejdstøj fra inderst til yderst. Vi har arbejdstøj, der klarer det danske vejr, så du altid er klædt godt på uanset vejrforholdene. 

Udvalg af arbejdstøj 

Vi tilbyder alt hvad du skal bruge af slidstærkt og komfortabelt og funktionelt arbejdstøj fra bl.a. Milwaukee, Festool m.fl. Så skal du have arbejdsbukser, arbejdsshorts, arbejds t-shirts, en god varm arbejdsjakke eller andet arbejdstøj er det naturligvis med i vores sortiment.

Vores sortiment bliver løbende opdateret så du altid kan finde godt arbejdstøj til alle indendørs og udendørs opgaver året rundt.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring arbejdstøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.