Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Gipspladehejs - Pladehejs

Pladehejs - Opsætning af gipsplader

Pladehejsen er beregnet til opsætning af gipsplader o.lign og har mange fine detaljer. Der er mange fordke vced at anvende en gipshejs, når du skal skrue gipsplader på loftet. Et gipshøjs gør arbejdet både nemmere og hurtigere og du undgår dårlige arbejdsstilleringer og tunge løft, når du skal montere gipspladerne. Desuden giver den mulighed for at have begge hænder fri, så du kan arbejde frit med din gipsskruemaskine. Den kan også bruges på strå lofter og har en nem og bekvem betjening. 

Pladehejs og teleskopstøtte

Hos Dorch & Danola findes et lille udvalg af pladehejse og teleskopstøtte, så du slipper for hårdt arbejde med påføring af gipsplader. Hvis det ikke var en pladehejs du søøgte efter, tilbyder vi naturligvis også andet løfteudstyr som f.eks. et trækspil

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af flise- & glasskærer eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.