Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Foldestillads

Foldestillads

Foldestilladser fra Jumbo er af høj kvalitet. Jumbo foldestilladser har ekstra kraftige 125 mm hjul, med polyurethanbelægning, stor slidstyrke og høj bestandighed overfor diverse opløsningsmidler. JUMBO foldestilladser findes i forskellige størrelser.

Oplysninger

Underdækket i hver ende af stilladser sidder der ekstra kraftige pat. Stormlåse til sikring af dækket.

JUMBOs skridsikre dæk er forsynes med forskudte kroge, som gør det muligt at lave en udbygning i længderetningen uden forskydning.

JUMBOS rammer er af ekstra stærke fuldsvejste samlinger. Det sikre dig et stabilt og holdbart stillads, du kan have i mange år. Rørdimensionen er Ø50x2mm og der er 8 trin pr. 2 m.

På midten af stilladset er der en lås, som ved aktivering sørger for at du nemt kan sætte stilladset op og som du lige så 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af foldestilladser eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.