Facebook Pixel
Tormek Holder til maskinhøvlet stål SVH-320 giver dig mulighed for at slibe HSS-stål i ubegrænset længde. 
Tormek Holder til maskinhøvlet stål SVH-320
Tormek Holder til maskinhøvlet stål SVH-320 giver dig mulighed for at slibe HSS-stål i ubegrænset længde. 
Varenummer (SKU): SVH320
lagervare
1.445,00 kr. 1.156,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Tormek SVH-320 Slibelære til maskinhøvlestål og knive til geringsklippere

Tormek Holder til maskinhøvlet stål SVH-320 giver dig mulighed for at slibe HSS-stål i ubegrænset længde. Med denne jig vil du altid kunne arbejde med skarpt høvlestål. 


Jiggen kan håndtere stål i ubegrænset længde. Stål, der er længere end 270 mm, forskydes i stålholderen og males i to trin. 


I denne jig styres og skærpes værktøjerne nøjagtigt lige gennem hele længden og til en fast slibedybde. Det er ikke tilfældet med de andre Torme-jiggere, hvor dine hænder bestemmer, hvor slibningen finder sted, og til hvilken dybde. Det er vigtigt, at kantvinklen er indstillet nøjagtigt. Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: SVH320

Tormek Holder til maskinhøvlet stål SVH-320

1,445.00 DKK