Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Klude & tvist

Værkstedsklude, Svampe & Tvist

Aftørring og polering er ikke til at komme udenom, hvis man vil have det optimale resultat af ens arbejde, og her er det lige så vigtigt at vælge det produkt, der passer til opgaven, som i alle andre faser af dit arbejde.

Hos Dorch & Danola finder du rengøringsklude fra Festool, tvist, svampe samt værkstedsklude, bomuldsklude, hvide og kulørte pudse-/aftørringsklude til en fornuftig pris.

Skal du vælge tvist, klud eller svamp?

Når du skal vælge mellem tvist, klud og svamp, er det vigtigt at tage hensyn til, hvilken overflade du skal bruge produktet på, så du undgår ridser eller andre skader, og også om der er risiko for farveafsmitning. Hvis det er muligt, kan det være en god idé at lave en lille test på eksempelvis bagsiden eller et andet skjult sted på materialet. 

Tvist

Tvist anvendes typisk til polering af overflader eller aftørring af maskiner og værktøj og er ideel som værkstedsklud til at klare olie og fedt.

Klude 

Klude kan deles op i rengøringsklude og pudse-/aftørringsklude. Rengøringsklude er som navnet antyder perfekt til al rengøring, men har også mange andre anvendelsesområder, eksempelvis til forberedelse af slibning og rengøring med silikonefjerner. Disse rengøringsklude går også under navnet alt-muligt-klude, så kun fantasien sætter grænser. Pudse-/aftørringsklude er optimale til polering af fx bil, aftørring i forbindelse med vedligehold samt generel aftørring. Pudse-/aftørringsklude kan ofte være det mest miljørigtige valg til generel aftørring.

Svampe

Svampe fås i forskellige materialer med forskellig hårdhedsgrad og kan anvendes til alt lige fra polering og fjernelse af mindre urenheder til grovere skureopgaver.

Klude og tvist hos Dorch & Danola

Alle Dorch & Danolas produkter inden for værkstedsklude, pudse-/aftørringsklude og tvist er baseret på genbrugsmaterialer.

Læs mere om de enkelte produkter ved at klikke dig ind på dem. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt os på telefon 66 15 50 40 eller mail [email protected]. Vores fagfolk sidder klar til at rådgive dig.