Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Strækfilm, Pallefilm & tilbehør

Strækfilm eller pallefilm i forskellige størrelser

Her finder du et stort udvalg af flere typer pallefilm og strækfilm i mange forskellige størrelser til både maskinstræk og manuelt stræk. Derudover er der også et bredt udvalg af andre typer beskyttelse og tilbehør, der alle er i den absolutte bedste kvalitet.

Beskyt dine varer med strækfilm eller pallefilm

Beskyt dine varer med strækfilm eller pallefilm. Med kvalitetsstræk- og pallefilm fra Dorch & Danola optimerer du beskyttelsen af dine varer under transport. Både støv og ridser bliver mindsket markant med dette letanvendelige produkt, der både egner sig til større virksomheder såvel som til privat brug.  Du finder både store ruller til maskinstræk samt mindre ruller til manuelt stræk, så du kan finde netop den størrelse, der passer til dit behov. For at gøre brugen af stræk- og pallefilmen let at benytte, tilbyder vi et udvalg af dispensere, der passer til store som små ruller.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige strækfilm og pallefilm eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.