Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Stubai drejejern (Brand)

Drejeværktøjer fra Stubai

Alle Axminster drejeværktøjer er lavet af HSS (High Speed Steel), hvilket betyder, at de mere tilgivende for hårdere skærpningsrutiner; en fordel ved anvendelse af en tør sliber, som er en foretrukken metode, der anvendes af nogle drejere. De seneste innovationer inden for metallurgi har også resulteret i introduktionen af kryogen HSS, der producerer et blad, som vil bevare sin kant i en markant længere periode. Stubai tilbyder desuden drejejern fremstillet i kromstål (WS). 

Drejejern fra Stubai hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern fra Stubai. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.