Facebook Pixel

Wera Tool Rebel julekalenderen er den perfekte gave til tiden op til jul
Wera julekalender 2023 er adventkalenderen til håndværkeren, handy-manden eller andre der holder af godt værktøj. Bag de 24 låger gemmer der sig et enestående og innovativ blanding af skrueværktøj og tilbehør til 25 skrueprofiler. Glæd dig selv eller en du holder af med denne fede værktøjsjulekalender.

Wera julekalender 2023 med værktøj - 24 dele

Wera Tool Rebel julekalenderen er den perfekte gave til tiden op til jul
Wera julekalender 2023 er adventkalenderen til håndværkeren, handy-manden eller andre der holder af godt værktøj. Bag de 24 låger gemmer der sig et enestående og innovativ blanding af skrueværktøj og tilbehør til 25 skrueprofiler. Glæd dig selv eller en du holder af med denne fede værktøjsjulekalender.

Varenummer (SKU): 05136607001
lagervare
335,00 kr. 268,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Wera Julekalender 2023 med værktøj, 24 dele - Julekalenderen til rigtige Tool Rebels
Også i 2023 spreder Wera forventningens glæde før jul og har denne gang ved værktøjsdesignet ladet sig inspirere af julemandens rød-hvide frakke. Med et enestående mix af værktøj til dagligdags skrueopgaver. Selvfølgelig inklusiv den ikoniske oplukker med samlerstatus.

Produktfordele
Den afholdte Wera julekalender vækker begejstring siden 2010 med nye sortimenter hvert år.

Wera julekalender 2023 indeholder 9 stelforkromede vinkelnøgler med Hex-Plus fordel mod rundtdrejede skruer sørger for et solidt værktøjssortiment til skruer med indvendig sekskant.

Et særligt udråbstegn udgør den praktiske opbevaring i en rack til at stille på bordet eller fastgøre på væggen. Racken indeholder desuden en fiks aftagelig magnetiseringsklods, med hvilken skruer og også værktøjsspidser kan magnetiseres (og afmagnetiseres); sådan behøver man ikke længere møjsommeligt holde fast i skruen med den anden hånd.

Ligeledes indeholdt: 5 udskiftningsklinger med dobbeltspids samt passende håndgreb; sådan kan man skrue på 10 forskellige profiler.

Og særligt nyttigt for elektronikere, finmekanikere og modelbyggere: 1 Micro bitholder og 6 Micro-bits, der gør arbejdet med meget små skruer til en leg.

Den særligt praktiske skrueklo er rigtig sjov: Sæt den blot på skruetrækkerklingen, så kan den holde fast på skruerne, og du undgår at skulle holde fast i skruen med den anden hånd under arbejdet.

Som en yderligere specialitet har alt værktøj i denne kalenderudgave blevet farvemæssigt inspirere af julemandens rød-hvide frakke, og de er dermed noget særligt og enestående.

Kommer det bedste altid til sidst? Det afgør Wera fans selv. Men et er sikkert: Ingen julekalender uden Wera oplukker.

Pakkeindhold
24 kvalitetsprodukter fra Wera til at samle, i legendarisk nyt look.
  • 9 Hex-Plus vinkelnøgler i en smart værktøjsrack med aftagelig magnetiseringsklods og clips til mobilt brug.
  • 5 udskiftningsklinger (dobbeltklinger til hverisær to profiler) og 1 passende håndgreb.
  • 6 Micro-bits til skruning indenfor elektronik, finmekanik og modelbygning og 1 passende håndgreb.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*05136607001*
Varenummer: 05136607001

Wera julekalender 2023 med værktøj - 24 dele

335.00 DKK