Facebook Pixel

GTB 12V-11 Professional er en kompakt akku-skruemaskine velegnet til elementmontage med professionel ydelse i 12 V-kategorien.

Akku og lader medfølger ikke.

Bosch Akku skruemaskine GTB 12V-11 Professional (solo)

GTB 12V-11 Professional er en kompakt akku-skruemaskine velegnet til elementmontage med professionel ydelse i 12 V-kategorien.

Akku og lader medfølger ikke.

Varenummer (SKU): 06019E4002
lagervare
849,00 kr. 679,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

GTB 12V-11 Professional er en kompakt akku-skruemaskine velegnet til elementmontage med professionel ydelse i 12 V-kategorien.
Værktøjet her er egnet til fastgørelse af gipsskruer i materialer som for eksempel træ og metal, men det er også egnet til fastgørelse af gipsplader. Det er kompatibelt med alle Bosch Professional 12V-akkuer og ladere (Flexibel Power System) og også med magasinforsatsen MA 55 Professional.
Maskinens letvægt og kompakte design kombineret med dens ergonomiske greb tillader komfortabel brug og effektivt arbejde, selv på trænge steder med lidt plads.
Med kraftig og kompakt 12 V-drivlinje der kan fastgøre op til 1200 skruer pr. akku-opladning! (2,5 Ah).
Smart, børsteløs motor teknologi fra Bosch med ""Electronic Motor Protection"" og motorbremse giver maskinen en lang levetid.


Leveres inkl.
1x Skruebit PH 2
1/2 L-BOXX-indlæg maskine
Akku og lader medfølger ikke


Tekniske Data

Drejningsmoment, maks. (hård/blød)11 / 3 Nm
Omdrejningstal, ubelastet0 - 3000 o/min
Batterispænding12 V
Værktøjsholder1/4"" indvendig sekskant
Værktøjsmål (højde)180 mm
Pakkemål (bredde x længde x højde)212 x 330 x 80 mm
Vægt inkl. akku0,9 kg
Skrue-Ø, maks.4 mm


Vibration

Vibrationseksponering ah (skruning)0,5 m/s²
Usikkerhed K1,5 m/s²

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 06019E4002

Bosch Akku skruemaskine GTB 12V-11 Professional (solo)

849.00 DKK