Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

MFT holder til vinkelanslag er lavet til at opbevare vinkelanslaget lige i nærheden, når der arbejdes på Festool MFT arbejdsbordet. 


Hvis du har et Festool MFT arbejdsbord, kan du ikke undvære denne smarte holder!

3D MFT holder til TSO/Festool vinkelanslag FS-WA

MFT holder til vinkelanslag er lavet til at opbevare vinkelanslaget lige i nærheden, når der arbejdes på Festool MFT arbejdsbordet. 


Hvis du har et Festool MFT arbejdsbord, kan du ikke undvære denne smarte holder!

Varenummer (SKU): 100280
lagervare
65,00 kr. 52,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
MFT holder til TSO/Festool vinkelanslag FS-WA
En smart opbevaringsløsning for TSO eller Festool vinkelanslag til dit Festool MFT arbejdsbord.

Du har måske oplevet det, når du arbejder med vinkelanslaget på arbejdsbordet. Hvor skal du lægge det, når det ikke sidder på føringsskinnen og det samtidig skal være praktisk og nemt at få fat i.MFT holder til TSO/Festool vinkelanslag er designet til at glider ind i sideprofilen på dit Festool MFT arbejdsbordbord, hvilket giver hurtig og nem adgang til vinkelanslaget, mens du arbejder.

Vinkelanslaget kommer til at blive opbevaret under bordoverfladen. Dvs. at selv større emner som hænger ud over bordet ikke vil støde på vinkelanslagt i holderen. Holderen kan stadigvæk nemt flyttes, hvis det er nødvendigt. Holderen til vinkelanslagt kan flyttes hvor som helst på siden af bordet, også med vinkelanslaget i holderen.

En 3D opbevaringsløsning til dit vinkelanslag for Festool MFT-bord og lignende arbejdsborde. Giver et godt sted til at opbevare dit vinkelanslag, når det ikke er i brug.

Se også lignende 3D holdere til MFT arbejdsbordet til opbevaring af tvinger eller Bench dogs når de ikke er i brug. 

Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*100280*
Varenummer: 100280

3D MFT holder til TSO/Festool vinkelanslag FS-WA

65.00 DKK