Facebook Pixel

MFT Benchdog holder er lavet til at opbevare Benchdogs og forlængere lige i nærheden, når der arbejdes på Festool MFT arbejdsbordet. 


Hvis du har et Festool MFT arbejdsbord, kan du ikke undvære denne smarte holder!

3D MFT holder til bench dogs

MFT Benchdog holder er lavet til at opbevare Benchdogs og forlængere lige i nærheden, når der arbejdes på Festool MFT arbejdsbordet. 


Hvis du har et Festool MFT arbejdsbord, kan du ikke undvære denne smarte holder!

Varenummer (SKU): 100281
lagervare
110,00 kr. 88,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

MFT holder til dine bench dogs

En innovativ opbevaringsløsning til dine 20mm bench dog og forlængere, der kan være op til 6 bench dogs i en holder. MFT holderen glider let ind i sideprofilen på dit Festool MFT arbejdsbordbord, hvilket giver hurtig og nem adgang til dine bench dog, mens du arbejder.


Et godt kompliment til 3D MFT holder til skruetvinger FS-HZ + FSZ 100282.


Holder dine benchs dogs samlet og hold dem organiseret og inden for rækkevidde! Passer perfekt til dine bench dogs på siden af MFT bordet. 


Se også lignende holdere til MFT arbejdsbordet til opbevaring af vinkelanslag og tvinger når de ikke er i brug. 


Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*100281*
Varenummer: 100281

3D MFT holder til bench dogs

110.00 DKK