Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

MFT Lavprofilanslag er fremstillet til at støtte de flade emner der kan være svære at holde fast under fx slibning eller når der skal høvles på emnet. 


Det passer i hullerne ø20 x 96mm og passer let i. MFT Fence dog er 

3D MFT Lavprofilanslag 190mm - Fence Dog

MFT Lavprofilanslag er fremstillet til at støtte de flade emner der kan være svære at holde fast under fx slibning eller når der skal høvles på emnet. 


Det passer i hullerne ø20 x 96mm og passer let i. MFT Fence dog er 

Varenummer (SKU): 100283
Fjernlager
79,00 kr. 63,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

MFT lavprofilanslag er let, holdbar og præcis

MFT lavprofilanslag eller Fence dog er et smart stykke tilbehør til Festool MFT og andre arbejdsborde med 20 x 96 mm standard hulafstand.


Lavprofilanslaget fungerer som titlen antyder, hvilket giver dig en 190mm (380mm ved 2 stk. osv.) lang lige kant, hvilket gør det nemt at placere et emne mod, når du skærer på Festool MFT arbejdsbord eller andre multifunktionsarbejdsborde med samme hulsystem. MFT lavprofilanslag kan sættes direkte i forlængelse af hinanden, hvilket giver dig kontinuerlig støtte langs hele arbejdsemnets længde og fuld længdejustering af dit arbejdsemne, fra den ene ende af bordet til den anden! 


Lavprofilanslag er et nyttigt stop, når du bruger en håndhøvl på arbejdsbordet, til lamello- eller Domino-samling for eksempel. 


Flere muligheder...

Vi anbefaler at købe 2 stk. lavprofilanslag for bedre at dække længden af ​​arbejdsområdet, samt at det giver en større alsidighed og muligheder. 

Ved brug af 2 stk. lavprofilanslag kan man lave et 90° hjørnestop, hvilket kan være en stor hjælp ved samling af skabsrammer, skuffer m.m..

Jo mere du bruger disse anslag, jo flere anvendelser finder du til det.


Få et sæt i dag... Du ville ønske, du havde dem i går!


Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne. MFT Lavprofilanslag har en høj styrke og tåler en moderat belastning.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*100283*
Varenummer: 100283

3D MFT Lavprofilanslag 190mm - Fence Dog

79.00 DKK