Facebook Pixel
Brug denne Butterfly skabelon til at tilføje en unik butterfly indlæg i ethvert projekt eller for at stabilisere en revne.
Butterfly skabelon med 4 profiler
Brug denne Butterfly skabelon til at tilføje en unik butterfly indlæg i ethvert projekt eller for at stabilisere en revne.
Varenummer (SKU): 100285
lagervare
769,00 kr. 615,20 kr.
Antal:
Beskrivelse
Tilføj hurtigt og let butterflies til dine emner på få minutter, med denne Butterfrly skabelon.

Butterfly skabelonen er fremstillet i 8mm klar, ridsefast polykarbonat, med 4 butterflies profiler i forskellige størrelser. Du kan bruge butterfrly til at skabe et mere spændende, unikt udseende i dit træ. Ofte bliver en butterfly brugt i en planke eller plade for at forhindre en revne i træet åbner sig mere. De kileformede vinger bliver lagt i henover årende på træet og holder revnen på plads. Man kan også lægge en butterfly i langs årene i træet, for at skjule en knast, hak eller anden fejl i træet. Butterflies kan også bruges bare for at skabe mere liv/kontrast i træet.

Uanset hensigten er en butterfly let at lave med denne simple Butterfly skabelon. Butterfly skabelon er udviklet til brug med Festool overfræser OF1010 eller OF1400 med brug af en kopiring på 13,8mm og et 6mm fræsejern lige eller spiral. Hvor du bruger den ene ende af skabelonen til af fræse hullet til dit butterfly indlæg og den anden ende til selve butterfly indlægget, så den passer perfekt i hullet. Skabelonen og teknikken er let at gå til, så du kan fræse butterfly på få minutter i træ.

De fire størrelser er således: B x L:
25 x 50 mm
28 x 65 mm
31 x 80 mm
34 x 95 mm

Butterfly skabelonen leveres inkl. 2 beslag for montering på føringsskinnen. Det kan være nødvendigt at bruge fx dobbeltklæbende tape for at få den til at sidde 100% fast på en planke og mere præcis fræsning.

Selve skabelonen måler L x B 335 x 250 mm og kan stå på højkant i en Festool systainer 4. 

Udstyr som IKKE følger med Butterfly skabelonen, men som skal bruges sammen med den er:
Festool kopiring 13,8mm (OF1010) 484176
Festool kopiring 13,8mm (OF1400) 492180
CMT sletfræser HM  6x27/70 K8 Z2 Hp 191.860.11
Festool føringsskinne

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 100285

Butterfly skabelon med 4 profiler

769.00 DKK