Facebook Pixel

Batteriophæng - Hikiko - Hitachi 18V


Få styr på værktøjet!
3D batteriholder til Hikoki og Hitachi 18V batterier kan monteres i alle retninger. Så du kan få styr på værktøjet i bilen eller på værkstedet - hurtigt, nemt og overskueligt.

3D Batteriophæng - Hikoki - Hitachi 18V

Batteriophæng - Hikiko - Hitachi 18V


Få styr på værktøjet!
3D batteriholder til Hikoki og Hitachi 18V batterier kan monteres i alle retninger. Så du kan få styr på værktøjet i bilen eller på værkstedet - hurtigt, nemt og overskueligt.

Varenummer (SKU): 100303
lagervare
47,00 kr. 37,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

3D Batteriophæng - Hikoki & Hitachi 18V er med til at skabe overblik og orden over batterier. Med batteriophænget kan du hurtigt se, om der mangler et batteri i f.eks. servicebilen eller på værkstedet. Vægophænget kan monteres på vægge eller under vandrette flader og holder batterierne sikkert fast med samme kliksystem, som holder batteriet på maskinen. 


Batteriophænget er 3D printet, men har en styrke som et støbt emne og holder derfor nemt dine batterier. 


Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*100303*
Varenummer: 100303

3D Batteriophæng - Hikoki - Hitachi 18V

47.00 DKK