Facebook Pixel

Flat Bench Dog i alu og med M8 gevind, passer til fx Festool MFT/3 arbejdsbord

Alu flat bench dog til brug sammen med Festool MFT3 bord, MFT systainer og andre arbejdsborde. Et meget nyttigt tilbehør til præcise, repeterbare udskæringer. Kan bruges med enhver føreringsskinne og sav. Fremragende til montering af jigger og tilbehør. 

3D Flat Bench Dog i alu og med M8 gevind

Flat Bench Dog i alu og med M8 gevind, passer til fx Festool MFT/3 arbejdsbord

Alu flat bench dog til brug sammen med Festool MFT3 bord, MFT systainer og andre arbejdsborde. Et meget nyttigt tilbehør til præcise, repeterbare udskæringer. Kan bruges med enhver føreringsskinne og sav. Fremragende til montering af jigger og tilbehør. 

Varenummer (SKU): 100341
lagervare
65,00 kr. 52,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Flat bench dog til brug sammen med Festool arbejdsbord MFT/3. Flat bench dog er et smart tilbehørsvalg til opspænding af forskellige emner i fx Festool MFT arbejdsbord.

Disse flat bench dog giver dig mulighed for at udnytte det præcise hulsystem i Festool MFT/3 bordpladen til hurtig og repeterbar arbejdspositionering og er specielt anvendelig til præcis tilpasning af arbejde i forhold til føringsskinnen til 90° eller 45° skærering. Flat bench dog er CNC bearbejdet i aluminium, de har en flad side til arbejdsregistrering. Hver bench dog har en underdel, der passer i 20 mm hullerne i Festool MFT/3 bordpladen. De understøttes på overfladen af ​​bench dog hovedet som er større i diameter end underdelen, 24 mm i diameter og 10 mm høj, hvilket giver en god bærende overflade og stabilitet i brug. For yderligere sikkerhed har hver bench dog et gennemgående gevindhul for at kunne fastgøre det nedenunder arbejdsbordet med en passende låseskrue/fingergreb (med følger ikke) fås separat. 

Flat bench dog kan bruges til forskellige formål. Bortset fra deres brug som et lavprofilstop, kan flat bench dog også bruges omvendt og indsættes nedenunder bordpladen for at udnytte M8 gevindet gennemgående hul som et ankerpunkt. Flat bench dog kan også bruges til præcist indstilling af anslag og føringsskinnen på MFT/3 arbejdsbordet.

Tekniske data:
Diameter: 20/24 mm
Materiale: alu/med en flad side 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 100341

3D Flat Bench Dog i alu og med M8 gevind

65.00 DKK