Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Føringsskinneholder i lodret udgave giver dig mulighed for at opbevare op til 3 stk. Festool føringsskinner. Holderen er designet til at den klemmer fast om hver skinne, og derfor er den utrolig velegnet til brug i varebiler eller på værkstedet. Skinnerne står nemlig trygt og fast. 
3D Føringsskinne-Holder Lodret
Føringsskinneholder i lodret udgave giver dig mulighed for at opbevare op til 3 stk. Festool føringsskinner. Holderen er designet til at den klemmer fast om hver skinne, og derfor er den utrolig velegnet til brug i varebiler eller på værkstedet. Skinnerne står nemlig trygt og fast. 
Varenummer (SKU): 100363
lagervare
175,00 kr. 140,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Føringsskinneholder i lodret udgave har plads til fx 3 Festool føringsskinner. Holderen er designet til at den klemmer fast om hver føringsskinne, og derfor er den utrolig velegnet til brug i varebiler. Skinnerne står nemlig trygt og fast. 


Føringsskinne holderne kan monteres med åbningen til begge sider, hvilket gør at du selv frit kan vælge placering både i værkstedet eller i firmabilen.


Føringsskinneholderene er uden bund. Det vil sige at skinnerne skal have noget at stå på, f.eks. et gulv eller bunden i bilen.

Bemærk - Pakket i sæt. Top med klemmerne og en bund med styrene.


Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*100363*
Varenummer: 100363

3D Føringsskinne-Holder Lodret

175.00 DKK

Anbefalede produkter