Facebook Pixel
Lav din helt egen MFT arbejdsbord i den form du kan lide. T-Loc fødder giver dig mulighed for at montere din arbejdsplade, kasse, holder eller lignende oven på en fx Festool T-Loc systainer, og at spænde den fast der til.
3D T-Loc Fødder (sæt) til Festool systainere
Lav din helt egen MFT arbejdsbord i den form du kan lide. T-Loc fødder giver dig mulighed for at montere din arbejdsplade, kasse, holder eller lignende oven på en fx Festool T-Loc systainer, og at spænde den fast der til.
Varenummer (SKU): 100368
Fjernlager
59,00 kr. 47,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

T-Loc fødder giver dig mulighed for at montere en plade, kasse, holder eller lignende oven på en fx Festool T-Loc systainer, og at spænde den fast der til.

På denne måde kan du lave din systainer om til et arbejdsbord med en plade, en lille savestation med offerplade eller hvad end du har behov for.

Sættet indeholder boremærke positioner til emnet, 4 hovedblokke/fødder og T-Loc fitting. 3D T-loc fødder (sæt) til systainere indeholder kun de grønne plast arbejdsstøtter, så du kan lave dit eget design af systainer arbejdsstationer toppe.


Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 100368

3D T-Loc Fødder (sæt) til Festool systainere

59.00 DKK