Facebook Pixel

Smart lille gerigt stregmål så du kan få streget op til gerigterne lynhurtigt, så de sidder lige langt fra kanten af karmen hele tiden. Hurtigt og nemt.

3D Gerigtmål stregmål

Smart lille gerigt stregmål så du kan få streget op til gerigterne lynhurtigt, så de sidder lige langt fra kanten af karmen hele tiden. Hurtigt og nemt.

Varenummer (SKU): 100371
lagervare
79,00 kr. 63,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Gerigt stregmål er designet til at lette opgaven med at få streget lynhurtigt op til gerigterne, så det sidder lige langt fra kanten af karmen hele vejen rundt. Gerigt stregmålet kan skydes fra hinanden og sættes på det ønskede mål med en tommestok. Måleenheder på stregmålet er kun vejledene, så man kan tjekke, at man ikke har fået ændret på noget. Gerigt stregmåleren er ikke større end 50 x 80 x 20 mm og er nemt at have i en lomme eller værktøjskassen lige klar til brug. Det bliver ikke nemmere, hurtigere og lettere at strege gerigter op, gang på gang. Selve gerigt stregmålet kan forskydes op til 13 mm.


Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 100371

3D Gerigtmål stregmål

79.00 DKK