Facebook Pixel
Vægophæng Skabelon holder VS600
3D Ophæng til VS600 skabeloner på væg - Vandret
Vægophæng Skabelon holder VS600
Varenummer (SKU): 100384
lagervare
45,00 kr. 36,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

3D Vægophæng Skabelon holder VS600 er fremstillet til at montere skabelonerne til VS600 på væggen. Vægophænget skaber et godt overblik og orden i dine skabeloner. Desuden kan den med fordel kombineres med VS600 kopiringe. 


Passer til fx Festool VS600 skabeloner


Man skal bruge 2 stk.


Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 100384

3D Ophæng til VS600 skabeloner på væg - Vandret

45.00 DKK

Anbefalede produkter