Facebook Pixel

Akkuen med så høj ydelse, at det svarer til ledningsdrevet effekt på 1600 Watt.

Bosch Batteri 18V 8.0Ah ProCORE

Akkuen med så høj ydelse, at det svarer til ledningsdrevet effekt på 1600 Watt.

Varenummer (SKU): 1600A016GK
Fjernlager
1.337,00 kr. 1.069,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Akkuen med så høj ydelse, at det svarer til ledningsdrevet effekt på 1600 Watt.

Giver 87% mere strøm i forhold til et konventionelt batteri, takket være den nyeste celleteknologi fra Bosch, og Boschs intelligente batteristyring.

Med Flexible Power System der betyder, at akkuen er 100% kompatibel med alt nyt og eksisterende Bosch Professional 18 V elværktøj og -ladere.

 

Tekniske Data

Batterispænding18 V
Vægt955 g
Pakkemål (86 x 126 x 119 mm)
Akku-kapacitet8 Ah

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*1600A016GK*
Varenummer: 1600A016GK

Bosch Batteri 18V 8.0Ah ProCORE

1,337.00 DKK