Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

CMT Dado 203x6,2-20 d15,87 Z12 HW
Varenummer (SKU): 230.312.08
lagervare
2.495,00 kr. 1.996,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
  • Til fladbundsriller og stort set splintfri snit i massivt træ, laminater, melamin og finerkrydsfiner.
  • ORANGE SHIELD COATING beskytter mod varme, gummiering og korrosion.
  • Inkluderer shims (plastik & magnetisk) og plastiklåseafstandsstykker sæt til mikrotynde justerbarhed.

Unikt CMT rillesavklingesæt Dado Pro er det allerførste Dado, der nogensinde er blevet anset for at være UNI EN847-kompatibelt. Det betyder, at mens Dado'en roterer, vil de samlede elementer aldrig komme i kontakt med hinanden! Dette er muligt takket være unikt klingehusdesign og specielle låseafstandsstykker.

Følg altid instruktionerne i instruktionsbogen ved montering.

Indstilling 1: Hvis du ønsker at skære en 6 mm bred rille, passer knivene sammen i henhold til sædet placeret bag hver tand på Dado-bladet. Tænderne på det andet blad passer tæt ind i slidserne på det første blad.
Indstilling 2: Hvis den ønskede rillebredde angivet i tabellen nedenfor kræver brug af låseafstandsstykker, indsæt afstandsstykket mellem knivene. Det er vigtigt, at de hævede fremspring eller "låsnøgler" på afstandsstykket passer tæt ind i hullerne på Dado-bladet.
Indstilling 3: Hvis den ønskede rillebredde angivet i nedenstående tabel kræver brug af flishuggere, indsæt flishuggeren mellem knivene. Flishuggerens tænder passer tæt ind i slidserne på knivene (svarende til indstilling 1). De tænder, der deler den samme slibningstype, skal placeres tæt sammen (justeret set fra siden).
Indstilling 4: Hvis den ønskede rillebredde angivet i nedenstående tabel kræver brug af låseafstandsstykker og flishuggere, skal du altid indsætte afstandsstykke mellem to flishuggere. Tænderne på flishuggerne passer tæt ind i slidserne på knivene, på samme måde som i de tidligere indstillinger.

Perfekt rillebredde kan opnås ved at indsætte shims (0,1 - 0,5 mm) mellem klingen og afstandsstykket.

  • Anvendelse: Til fladbundsriller.
  • Maskiner: Cirkulære bordsave og radiale armsave (udstyret med langt skaft til dadoing). Kompatibel med Laguna Fusion3, Fusion2 og Fusion1.
  • Materiale: Massivt træ, laminater, melamin og finér krydsfiner.

Leveres med:
• A - venstre klinge 203 mm (1 stk)
• B - højre klinge 203 mm (1 stk)
• C - Flishugger 3,14 mm (3 stk)
• D - Låseafstandsstykke 1,6 mm (3 stk)
• E - Shim 0,1 mm (6 stk)
• F - Shim 0,2 mm (2 stk)
• G - Magnetisk mellemlæg 0,3 mm (1 stk)
• H - Magnetisk mellemlæg 0,5 mm (1 stk)

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*230.312.08*
Varenummer: 230.312.08

CMT Dado 203x6,2-20 d15,87 Z12 HW

2,495.00 DKK