Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

296-297 Klinge 260x2,8x30 Z80 NE NEG
CMT Klinge 260x2,8x30 Z80 NE NEG
296-297 Klinge 260x2,8x30 Z80 NE NEG
Varenummer (SKU): 297.080.11M
lagervare
695,00 kr. 556,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Savklinger til aluminium og laminatplader. Industriel linje. Anvendelse: Til afkortning af rør, profiler og massive stænger. Maskiner: Bordsave, kapsave og radialsave. Det anbefales at save ovenfra på emnet. Brug serie 296 til håndholdte maskiner. Materialer: Aluminium, messing, kobber, plastik og komposit materiale, melamin og laminat plader. Advarsel: Det anbefales at bruge flydende smøremiddel. Det anbefales IKKE at bruge en smørestift. Fortrinlig: Til alle ikke-jernholdige metaller og PVC. God: Laminat-/melaminbelagt spånplade. Savklinger til kapsave, geringssave, bordsave og kombinationsmaskiner. Negativ skærevinkel.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*297.080.11M*
Varenummer: 297.080.11M

CMT Klinge 260x2,8x30 Z80 NE NEG

695.00 DKK