Facebook Pixel

Milwaukee Permanent Marker Spids, Rød er ideel til rug overflader såsom OSB-plader beton, træ, metal og plast. 

Milwaukee Permanent Marker Spids, Rød

Milwaukee Permanent Marker Spids, Rød er ideel til rug overflader såsom OSB-plader beton, træ, metal og plast. 

Varenummer (SKU): 48223170
lagervare
15,00 kr. 12,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Milwaukee Permanent Marker Spids, Rød har en akrylspids forbliver spids og skubbes ikke tilbage under pres. Akrylspidsen er ideel til rug overflader såsom OSB-plader beton, træ, metal og plast. Markeren kan fortsat skrive efter 72+ timer uden hætte og kan bruges på overflader der er våde, fedtede, støvede, rustne eller snavsede. Den har en hurtig tørretid og dermed nedsætter risikoen for udtværing af markeringer på PVC og metaloverflader. Den har et slankt design for nem adgang på steder med begrænset plads. Hård hætte med clip - kan sættes fast på kasketten/hjelmen, i bukserne eller overalt og har et hul til at fastgøre nøglesnor, fastgør f.eks. markeren til en touchscreen enhed.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 48223170

Milwaukee Permanent Marker Spids, Rød

15.00 DKK