Facebook Pixel

Mora 120 snittekniv er velkendte og værdsat for dens skarphed og præcision. Ikke mindst bruges den af håndværkere i landsbyen Nusnäs, når de skærer et af Sveriges mest berømte nationale symboler - Dala-hesten.

Mora sløjdkniv 120 kulstål - Snittekniv

Mora 120 snittekniv er velkendte og værdsat for dens skarphed og præcision. Ikke mindst bruges den af håndværkere i landsbyen Nusnäs, når de skærer et af Sveriges mest berømte nationale symboler - Dala-hesten.

Varenummer (SKU): 48350307
lagervare
187,00 kr. 149,60 kr.
Antal:
Beskrivelse
Mora 120 sløjdkniv er en fin lille snittekniv med smalt og spidst knivblad af laminatstål, hvilket giver kniven en uovertruffen sejhed og kantmodstand. Sammen med den korte og fleksible klinge kan du med denne kniv arbejde præcist og virkelig få adgang til alle detaljer. Skaft af oliebehandlet birk. Skaftet er lidt større for et ordentligt greb. Træet skaber også en naturlig følelse og giver dig også muligheden for selv at forme håndtaget til optimal pasform.

Leveres med knivskede af plast.

Teknisk data
Producentens betegnelse 120-BK
Klingelængde 60 mm
Klingemateriale Kulstofstål
Længde 230 mm
Længde 230 mm
Højde 28 mm
Bredde 34 mm
Skaftmateriale Træ
Antal/pakke 1 STK 


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 48350307

Mora sløjdkniv 120 kulstål - Snittekniv

187.00 DKK