Facebook Pixel
Skab orden på værkstedet og få et godt overblik på dine systainere med Festool skuffeudtræk til opbygning af et skuffesystem.
Festool Udtræk SYS-AZ
Skab orden på værkstedet og få et godt overblik på dine systainere med Festool skuffeudtræk til opbygning af et skuffesystem.
Varenummer (SKU): 500692
lagervare
335,00 kr. 268,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool udtræk SYS AZ er det individuelle opbevaringssystem til dine systainere, både Classic og T-LOC. Hyldebund til opbevaring af SYSTAINER og SORTAINER. Den er sikker takket være lås, der kan eftermonteres. Den har en hurtig og nem adgang på arbejdspladsen, også vha. tydelige tekstfelter. Hurtig adgang og tidsbesparende indretning af Systainere. Fuldt udtræk til fuldstændig åbning af SYSTAINER-låg.
Lås til sikker fastholdelse skuffestop. Festool SYS AZ udtræk har huller med en afstand på 32 mm.

Tekniske data
Mål (L x B x H) 426 x 373 x 57 mm
Vægt 2 kg
Maks. belastning 20 kg
Pakning 1 stk.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter
Stregkode
*500692*
Varenummer: 500692

Festool Udtræk SYS-AZ

335.00 DKK