Facebook Pixel
3M Afdækningstape - malertape 2214 19 mm
Varenummer (SKU): 56CP19
lagervare
14,00 kr. 11,20 kr.
Antal:
Beskrivelse
3M malertape 2214 i Beige til afdækning i 19 mm, 25 mm, 38 mm 50 mm og 75 mm bredde.
3M 2214 er en generel afdækningstape til de maleopgaver, som er overstået i en fart. Den kan også anvendes til at fastholde objekter i en kort periode. Malertapen klæber moderat til porøse ikke porøse overflader.

Tekniske data:
Type kreppet papir
Klæbemiddel gummi
Tykkelse 0,13 mm
Max temperatur 60 °C (60 min)
Farve beige/hvid
Længde 50 m

Fordele ved 3M afdækningstape:
Balanceret elastisitet. Komplekse overflader så som skarpe kurver og andre ujævnheder kan let afdækkes uden at tapen har behov for genplacering eller løfter sig fra overfladen.
 
Skarp malekant. Nogle afdækningstapes efterlader en takket og uskarp malekant, der som regel har behov for at blive lappet. 3M afdækningstape har et tyndt og glat rygmateriale, der resulterer i en skarp malekant hver gang.
 
Ingen limrester. Limrester kan skabe store problemer, når det er tid til at fjerne tapen efter at have malet, og kan betyde tabt produktionstid. Konstruktionen af 3M afdækningstape gør, at det er let at fjerne tapen i et stykke uden, at der efterlades limrester.
 
Formbarhed. På grund af sin konstruktion er 3M afdækningstape meget formbar på ujævne overflader og rundt om hjørner.

 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 56CP19

3M Afdækningstape - malertape 2214 19 mm

14.00 DKK