Facebook Pixel

Ideel til tilskæring af PUR/PIR, polystyrol isolering og trykfast sten- og glasuld.

Festool isoleringssavklinge DSB/G til ISC 240

Ideel til tilskæring af PUR/PIR, polystyrol isolering og trykfast sten- og glasuld.

Varenummer (SKU): 575414-575415
+2 varianter
Kun %1 tilbage
Fra 225,00 kr. 225,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool isoleringssavklinge DSB/G til akku isoleringssav ISC 240, er ideel til tilskæring af PUR/PIR, polystyrol isolering og trykfast sten- og glasuld (med savklinge med stabiliseringsblad, udlagt). Ikke egnet til trykfast træfiberisolering.

Udlagt isoleringssavklinge til stabiliseringsblad SG-240/G-ISC / SG-350/G-IS

Skærelænge fåes i 240 og 350 mm

 

Bemærk - Hvis du regelmæssigt skærer i sten- eller glasuld anbefales det at anvende en anden savklinge til fornybare materialer som f.eks. fleksibelt træfiber eller hamp, da skærepræstationen ellers ikke er optimal.
Anbefaling: Anvend to forskellige savklinger til ren og hurtig tilskæring af forskellige isoleringsmaterialer. Det sikrer optimale skærepræstationer og en høj levetid på lang sigt.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 575414-575415

Festool isoleringssavklinge DSB/G til ISC 240

225.00 DKK