Facebook Pixel

Let at transportere. Komfortabel at arbejde med. Ideel i kombination med akku bordrundsaven CSC SYS 50.


Festool Transportabel arbejdsstation UG-CSC-SYS

Let at transportere. Komfortabel at arbejde med. Ideel i kombination med akku bordrundsaven CSC SYS 50.


Varenummer (SKU): 577001
Fjernlager
3.410,00 kr. 2.728,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Festool UG-CSC-SYS Transportabel arbejdsstation 
Den transportable arbejdsstation UG-CSC-SYS er den ideelle 3-i-1-løsning til dine monteringsopgaver. Til transporten fra bilen til arbejdsstedet fungerer den som sækkevogn – dermed går det som en leg at rulle et helt tårn af systainere på til 80 kg til byggepladsen. I en håndevending er klapbenene klappet ud, og du har et arbejdsbord i størrelsen 58 x 58 cm; et praktisk alternativ til bukke. Ved hjælp af hulpladen spændes arbejdsemner sikkert fast på fladen. Den viser sin fulde funktionalitet i kombination med akku bordrundsaven CSC SYS 50. Denne positioneres sikkert i hullerne i arbejdsfladen, og så arbejder du i en ergonomisk højde på 90 cm. Når akku bordrundsaven CSC SYS 50 skal i brug tæt på gulvet, f.eks. ved gulvlægning, forbliver benene ganske enkelt klappet ind. "Skovlen", der netop har fungeret som transportflade for systainerne, bliver nu stillet op til en ideel støtte for lange arbejdsemner ved længde-, tvær- og vinkelsnit.

Styrker og fordele
Alsidig: Transporthjælp, arbejdsbord og transportabel arbejdsstation til akku bordrundsaven CSC SYS 50 i ét.
Robust: Transport af systainer-tårn på op til 80 kg. Systaineren går sikkert i indgreb i bundpladen. Mulighed for ekstra fiksering med spænderem
Sparer plads: I sammenklappet stand optager den transportable arbejdsstation næsten ingen plads i bilen.
Praktisk: Klapbenene er klappet ud i en håndevending. Med en fodudligning på et af klapbenene kan der kompenseres for ujævnheder i underlaget.
Sikkert underlag: Festools typiske hulmønster i arbejdspladen gør det muligt at spænde og fiksere emner sikkert med Festool spænde- eller én-hånds-tvinger.
Passer perfekt: Den ideelle kombination med akku bordrundsaven CSC SYS 50. Skaber en arbejdshøjde på 90 cm, udgør en sikker understøtning til lange emner. Ved arbejde tæt på gulvet (arbejdshøjde 24,5 cm) forbliver benene klappet ind.

Hovedanvendelser
Ideel transportabel arbejdsstation til CSC SYS montage bordrundsav.
Med sækkevognsfunktion egnet til transport af systainere i tårn; skovlen kan bære 80 kg.
Egnet som mobilt arbejdsbord med 100 kg belastning.
Passer til til CSC SYS 50
bringer akku bordrundsaven CSC SYS 50 op i en arbejdshøjde på 90 cm (med udklappede ben).

Tekniske data
Mål 580 x 580 mm
Mål (L x B x H) 1067 x 580.00 x 245.00 mm
Bordhøjde høj arbejdsposition 677.00 mm
Bordhøjde lav arbejdsposition 245.00 mm
Bæreevne som arbejdsbord/sækkevogn 100 / 80 kg
Produktvægt 18.13 kg
lev. i karton


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 577001

Festool Transportabel arbejdsstation UG-CSC-SYS

3,410.00 DKK