Facebook Pixel
Nu i systainer³ med rum i låget og bit-/borkassette

Startklar. Til ren kraft i 4 gear: fra stærk til hurtig
Den robuste og uopslidelige 4-trins metalgearkasse i Festool slagboremaskine QUADRIVE TPC 18/4 giver enorm kraft og høje omdrejningstal og modstår selv de største belastninger.

Hvad siger du til at kunne skifte fra et vilkårligt gear direkte til et andet, uden mellemtrin? Og muligheden for at geare hurtigt ned ved behov? Det kan du på Festool TPC 18 - Ren skruekraft i 4 gear!
Festool Akku slagbore-/skruemaskine TPC 18/4 I-Basic-Set QUADRIVE
Nu i systainer³ med rum i låget og bit-/borkassette

Startklar. Til ren kraft i 4 gear: fra stærk til hurtig
Den robuste og uopslidelige 4-trins metalgearkasse i Festool slagboremaskine QUADRIVE TPC 18/4 giver enorm kraft og høje omdrejningstal og modstår selv de største belastninger.

Hvad siger du til at kunne skifte fra et vilkårligt gear direkte til et andet, uden mellemtrin? Og muligheden for at geare hurtigt ned ved behov? Det kan du på Festool TPC 18 - Ren skruekraft i 4 gear!
Varenummer (SKU): 577625
lagervare
4.195,00 kr. 3.356,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Ren kraft, doseret i 4 gear
Kraftfuld. Alsidig. Med 4 gear til enhver opgave. Med det bedste skiftekoncept, du nogensinde har betjent. Uanset om du arbejder i træ, metal eller med det aktiverbare aksialslag også i murværk: TPC er ekstremt robust og har med sin kulfrie EC-TEC-motor en enorm belastningsevne og udholdenhed. De mange forsatser i kombination med perfekt afstemt tilbehør gør QUADRIVE til en uovertruffen slagbore-/skruemaskine med et utal af anvendelsesmuligheder. Og den farlige vridning af håndleddet ved pludselig blokering af indsatsværktøjet? Vores intelligente KickbackStop minimerer risikoen for at det sker. Prøv den: den bedste slagbore-/skruemaskine Festool nogensinde har konstrueret!

Styrker og fordele
Fra stærk til hurtig: Med de 4 gear findes styrken i de lave gear og hurtigheden i de høje.
Maksimal ydelse: Med den kraftfulde og kulfrie og dermed slidstærke EC-TEC-motor
Robust: Uopslidelig 4-trins metalgearkasse, desuden dækket af Festool Services omfattende serviceydelser
Endnu flere anvendelsesmuligheder: slag til murværk kan aktiveres
QUADRIVE med 4 gear til enhver arbejdssituation: Fra skruning med et drejningsmoment på 50 Nm i 1. gear til præcisionsboring med 3.600 o/min i 4. gear
Alsidig: Med FastFix-systemet skifter du hurtigt og værktøjsfrit mellem at bore, skrue, vinkelbore og vinkelskrue 
Med dybdeanslaget og excenterforsatsen kan man skrue med dybdebegrænsning og tæt på kanten/væggen
Fleksibelt batterisystem: Til anvendelser med højt effektbehov leverer 4,0 Ah Li-HighPower Compact-batteriet den ideelle kombination af kraft, kompakthed og lethed. For endnu større ydelse er 5,0 Ah-batteriet det rette valg ved særligt tunge bore- og skrueopgaver. Fuldt ud sikret: Naturligvis gælder Festool Services omfattende serviceydelser også for batteriet|Smart: arbejdsområdet oplyses optimalt med LED-belysning, som kan styres via Work-appen
Den eksklusive bitkassette BKS SYS3 D6 PZ TX 50 CE medfølger allerede i leveringen: Bit PZ 2 50 mm CE, bit TX 20 50 mm CE, bit TX 25 50 mm CE, bit TX 30 50 mm CE, bit TX 40 50 mm CE, metalbor D6 HSS CE
Mobil: QUADRIVE kommer i systaineren³ med rum i låget – og kan således integreres perfekt i bott bilindretningen med henblik på enkel transport fra værkstedet til byggepladsen

Hovedanvendelser
Fremstilling af træunderkonstruktioner, rammekonstruktioner
Montering af døre og vinduer
Bore- og skruearbejde i træ, metal og kunststof
Skruning i træ op til 10x300 mm
Boring i træ indtil 70 mm med forstnerbor
Boring med slag i tegl eller murværk

Leveringsomfang
CENTROTEC værktøjsholder
CENTROTEC magnetbitsholder BH 60 CE-Imp
FastFix hurtig-borespændepatron 13 mm KC 13-1/2-MMFP
bit PZ 2
ekstra håndgreb
FastFix vinkelforsats
bælteclips
bitkassette BKS SYS3 D6 PZ TX 50 CE
Systainer SYS3 DF M 187

Tekniske data
Produktvægt 1.30 kg
Driftstype Batteri
Batterispænding 18.00 V
Gear 4
Omdr.tal, tomgang 1./2. gear 0 - 500/0 - 800 min⁻¹
Omdr.tal, tomgang 3./4. gear 0 - 2350/0 - 3600 min⁻¹
Maks. slagtal 57600 min⁻¹
Borediameter i træ/stål 70.00/13 mm
Borediameter i murværk (tegl) 10.00 mm
Indstilling af drejningsmoment 1./2. gear 2.00 - 20.00/2.00 - 20.00 Nm
Maks. drejningsmoment i træ/stål 50.00/75.00 Nm
Borepatronens spændevidde 1.50 - 13 mm


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 577625

Festool Akku slagbore-/skruemaskine TPC 18/4 I-Basic-Set QUADRIVE

4,195.00 DKK

Anbefalede produkter