Facebook Pixel

Festool Transport taske FS-BAG 3000 med skulderrem til let transport af føringsskinner, op til en længde af 3000mm (FS 3000/2).

Festool Føringsskinne Taske FS-BAG 3000

Festool Transport taske FS-BAG 3000 med skulderrem til let transport af føringsskinner, op til en længde af 3000mm (FS 3000/2).

Varenummer (SKU): 578070
Fjernlager
895,00 kr. 716,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Festool Taske FS-BAG 3000 - Perfekt beskyttet
Med føringsskinnetasken beskyttes, transporteres og opbevares føringsskinner perfekt. Taskerne har et stort hovedrum, der kan rumme en eller to føringsskinner med en længde på op til 3000 mm. Derudover findes der endnu en taske, hvori forlængerne, skruetvingerne eller vinkelanslaget FS-WA/90° har plads.

Festool Taske FS-BAG 3000 er en robust transporttaske designet til bekvem opbevaring og transport af Festool-systemer som FS-styreskinner. Med et holdbart materiale og praktiske håndtag sikrer tasken beskyttelse og lethed i håndtering, hvilket gør den ideel for professionelle håndværkere på farten.

Styrker og fordele
Taskerne beskytter mod snavs og beskadigelse og øger dermed føringsskinnens levetid.
Fås i tre størrelser: FS 1400-BAG til FS 1400, FS 1900-BAG til FS 1900 og FS 3000-BAG til FS 3000.
En skulderrem gør den nem og komfortabel at bære.
Fremstillet af særligt robust vævet materiale.
Indvendig: Dobbeltpolstring, med fastspændingsremme og beskyttende hjørner (FS 1900-BAG, FS 3000-BAG).

Hovedanvendelser
Transport af føringsskinner og tilbehør

Festool Taske FS-BAG 3000 passer til Festool føringskinner FS/2 3000mm

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*578070*
Varenummer: 578070

Festool Føringsskinne Taske FS-BAG 3000

895.00 DKK