Facebook Pixel

Metabo Bore-/Skruemaskine 18 LT BL 2x4,0 Lidh er en kulfri bore-/skruemaskine i kompakt konstruktion til universelle og krævende opgaver. 

Metabo Bore-/Skruemaskine 18 LT BL 2x4,0 Lidh

Metabo Bore-/Skruemaskine 18 LT BL 2x4,0 Lidh er en kulfri bore-/skruemaskine i kompakt konstruktion til universelle og krævende opgaver. 

Varenummer (SKU): 602325800
Fjernlager
3.575,00 kr. 2.860,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Metabo Bore-/Skruemaskine 18 LT BL 2x4,0 Lidh er en kulfri bore-/skruemaskine i kompakt konstruktion til universelle og krævende opgaver. Unik Metabo kulfri motor til hurtigt arbejde og højeste effektivitet ved bore- og skruearbejde. Integreret arbejdslys til belysning af arbejdsstedet. Med praktisk bæltekrog og bitsholder, der kan fastgøres både til højre eller venstre. LiHD-batteri med ultimativ kapacitet, ekstremt lang driftstid og levetid. Batterier med kapacitetsvisning til kontrol af opladningstilstanden. Ultra-M teknologi: maksimal effektivitet, skånsom opladning og 3 års garanti på batteri

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 602325800

Metabo Bore-/Skruemaskine 18 LT BL 2x4,0 Lidh

3,575.00 DKK