Facebook Pixel

Danoglit fra Fynske Olier er et voks- og siliconefrit træglidemiddel til træ, som får træ til at glide bedre gennem træbearbejdningsmaskiner. Danoglit er skånsom og giver en problemfri efterbehandling ved lakering, oliering, limning, imprægnering m.v. af kunststof eller træ.

Fynske Olier Danoglit Glidemiddel Spray 400 ml. 6311

Danoglit fra Fynske Olier er et voks- og siliconefrit træglidemiddel til træ, som får træ til at glide bedre gennem træbearbejdningsmaskiner. Danoglit er skånsom og giver en problemfri efterbehandling ved lakering, oliering, limning, imprægnering m.v. af kunststof eller træ.

Varenummer (SKU): 631100045
lagervare
75,00 kr. 60,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Danoglit Glidemiddel Spray

Danoglit fra Fynske Olier er et siliconefrit glidemiddel til træ og har en tyk konsistens. Danoglit anvendes som glidemiddel til plane metaloverflader på træbearbejdningsmaskiner til neutralisering af harpiks. Glidemidlet lægger sig som en fed hinde på metallet og forhindrer, at meget harpiksholdigt træ sætter sig fast under maskinbearbejdning af fx gran og fyrretræ. Danoglit Glidemiddel sikrer en optimal fremføring og har en lang holdbarhed.

 

Danoglit Glidemiddel til træ sikrer en optimal fremføring af træemner og forhindrer limning og lukning af træbearbejdningsmaskiner med savsmuld og spåner. Danoglit fortrænger fugt og forhindrer korrosion af blanke maskindele. Glidemidlet kan bruges på mange forskellige maskiner inden for træ- og plastindustrien fx på afrettere, tykkelseshøvle, fræsere, rundsave, kehlere m.v., samt som slipmiddel i limpresser. Danoglit er skånsom mod kunststof, påvirker ikke metal og giver en problemfri efterbehandling som lakering, oliering, limning, imprægnering m.v. af kunststof eller træ.

 

Danoglit kan også anvendes som smørelse og køling af savklinger.

 

Brugsanvisning

Sikr, at overfladen er ren for snavs og spåner, inden du kommer glidemiddel på. Ryst dunken grundigt før brug. Danoglit glidemiddel kan påføres med trykluft eller håndforstøver i en afstand på 15-20 cm. Kan også påføres med en klud, svamp, rulle eller pensel i et jævnt tyndt lag på de overflader, hvor emnerne skal glide eller slippe. Det anbefales at give 2 lag, hvis metallet er riflet i overfladen. Glidemidlet lægger sig som en fedthinde på metaloverfladen.


Teknisk data

  • Rækkeevne: Ca. 10 – 50m2 pr. liter
  • Tørretid: Lægger sig som en fedthinde, der ikke tørrer ind
  • Før brug: Ryst dunken grundigt før brug
  • Påføringsværktøj: Dysse, valse, klud, svamp eller pensel
  • Farve: Gylden
  • Silikonefri: Ja
  • Voksfri: Ja
  • Indhold: 400 ml.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*631100045*
Varenummer: 631100045

Fynske Olier Danoglit Glidemiddel Spray 400 ml. 6311

75.00 DKK

Anbefalede produkter