Facebook Pixel

Brug Trærens fra Fynske Olier til grundrengøring af træ. Fjerner effektivt smuds, snavs, genstridige pletter samt olie-, sæbe- og ludbehandling på træoverflader. Klargør overfladen til efterfølgende behandling. 

Fynske Olier Trærens 2,5 Liter 6795

Brug Trærens fra Fynske Olier til grundrengøring af træ. Fjerner effektivt smuds, snavs, genstridige pletter samt olie-, sæbe- og ludbehandling på træoverflader. Klargør overfladen til efterfølgende behandling. 

Varenummer (SKU): 67950025
lagervare
85,00 kr. 68,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Trærens 2,5 Liter - Fyske Olier

Trærens fra Fynske Olier er et effektivt, miljøvenligt produkt til rensning, affedtning og rengøring af alle overflader af træ. Trærens er et rengøringsmiddel, der bruges på træ, inden det skal behandles med lak, olie eller sæbe. Det fjerner effektivt snavs, fedtrester, voks, polish og gammel sæbefilm på både møbler og gulv. Samtidig kan det det bruges på både ubehandlet eller behandlet træ.


Så uanset om det er dit gulv eller nogle møbler af træ, som trænger til en kærlig hånd, kan du altså bruge trærens som første skridt i behandlingen af det.


Det kan trærens bruges til

Trærens fra Fynske Olier anvendes hovedsageligt til grundrengøring og afrensning af af gulv og møbler af træ.

Fx ved:

• Afrensning af lud- eller sæbebehandlet træ før en olie- eller bejdse-behandling.

• Afrensning af lofter, vægge, paneler m.m. før behandling med lud.

• Afrensning af bordplader og trægulve i olie- og ludbehandlet træ.

• Fjernelse af snavs, fedtrester og gammel sæbefilm før opfriskning med sæbe, olie eller bivoks.

• Afrensning efter brug af blegemiddel.

• Fjernelse af vanskelige pletter.

• Afrensning overalt, hvor en grundlæggende rengøring er påkrævet.


Brug trærens fra Fynske Olier og få en dybderengøring af alle typer træoverflader.


Hvordan bruges trærens?

Trærens fra Fynske Olier er et koncentrat, der skal opblandes med vand inden brug. Opløs trærens i varmt vand, som efter behov skal blandes i forholdet 1-5 dl trærens til 10 L vand.


Derefter skal du vaske træet i længderetningen med opløsningen af trærens og vand. Anvend en moppe, skrubbe, klud, svamp eller pensel til afvaskningen. Lad derefter træet tørre helt inden videre behandling. Det kan vare op imod 8 timer, før det er helt tørt.


Efter behandling med trærens er træet renset i bund og porerne er helt åbne. Derfor er træet også helt uden beskyttelse, hvorfor det er vigtigt med efterbehandling. Træet skal derfor mættes med en natursæbe, møbelolie, plejeolie, terrasseolie eller udendørs træolie fra Fynske Olier. Alternativt kan det efterbehandles med lud eller bivoks. 


Du skal være helt sikker på, at overfladen er tør, ren for fedt, snavs, voks, polish og sæberester, inden du starter efterbehandlingen af træet.


Teknisk data

  • Rækkeevne: Ca. 50 – 100m2 pr. liter
  • Tørretid: Tørretid ca. 5 timer ved 20°
  • Før brug: Ryst dunken grundigt før brug
  • Påføringsværktøj: Moppe, skrubbe, klud, svamp eller pensel
  • Rengøring: Rengør værktøj med vand
  • Opbevaring: Opbevares ved min. 5°C
  • pH-værdi: 8,5
  • Farve: Klar
  • Indhold: 2,5 Liter


Sikkerhedsanvisning:

Opbevares utilgængeligt for børn.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*67950025*
Varenummer: 67950025

Fynske Olier Trærens 2,5 Liter 6795

85.00 DKK

Anbefalede produkter