Facebook Pixel

Endetræsforsegler fra Fynske Olier anvendes til forsegling af snitflader og endetræ. Endetræsforsegleren mindsker risikoen for udtørring og revnedannelser. Forsegleren er vandafvisende og beskytter derfor mod indtrængning af vand. Endetræsforsegler består af en basis af forædlede vegetabilske olier og naturligt voks.

Fynske Olier Endetræsforsegler 5 Liter 6711

Endetræsforsegler fra Fynske Olier anvendes til forsegling af snitflader og endetræ. Endetræsforsegleren mindsker risikoen for udtørring og revnedannelser. Forsegleren er vandafvisende og beskytter derfor mod indtrængning af vand. Endetræsforsegler består af en basis af forædlede vegetabilske olier og naturligt voks.

Varenummer (SKU): 67115005
lagervare
475,00 kr. 380,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Endetræsforsegler 5 Liter

Endetræsforsegler fra Fynske Olier bruges til forsegling af snitflader og endetræ. Endetræsforsegleren lukker og mindsker kraftigt risikoen for udtørring og revnedannelser på endetræet. Revnedannelser i endetræ vil altid forekomme i et vist omfang, men kan mindskes ved brug af Endetræsforsegler fra Fynske Olier. Endetræsforsegler kan bruges på alle træsorter af massivt træ - også de hårde træsorter.

 

Brug Endetræsforsegler fra Fynske Olier på fx terrassebrædder eller planker efter renskæring for at forebygge udtørring i træet.

 

Brugsanvisning

Ryst dunken grundigt før brug. Endetræsforsegling kan påføres ufortyndet med en klud, svamp, dypning eller pensel på renskårne snitflader og endestød. Endetræsforsegleren lægger sig som en hinde på overfladen af træet. Træet kan nu sættes til side og afvente den videre bearbejdningsproces.


Teknisk data

  • Rækkeevne: Ca. 10 – 70m2 pr. liter.
  • Tørretid: Tørretid ca. 8 timer.
  • Før brug: Ryst dunken grundigt før brug.
  • Påføringsværktøj: Klud, svamp, dypning eller pensel.
  • Farve: Hvid (Farveløs når den er tørret op).
  • Indhold: 5 Liter

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*67115005*
Varenummer: 67115005

Fynske Olier Endetræsforsegler 5 Liter 6711

475.00 DKK

Anbefalede produkter