Facebook Pixel

Koldpresset Linolie fra Fynske Olier er 100% naturligt

Koldpresset Linolie kan bruges til at mætte træværket, inden det efterbehandles med fx Møbelolie eller Møbelolie med voks fra Fynske Olier. Du kan med fordel påføre Koldpresset Linolie indtil træet er mættet. 

 

Den koldpressede linolie kan ikke stå alene, og ved brug udendørs skal den koldpressede linolie tilsættes fungicid for ikke at blive angrebet af skimmelsvamp.

Fynske Olier Koldpresset Linolie 5 Liter 6720

Koldpresset Linolie fra Fynske Olier er 100% naturligt

Koldpresset Linolie kan bruges til at mætte træværket, inden det efterbehandles med fx Møbelolie eller Møbelolie med voks fra Fynske Olier. Du kan med fordel påføre Koldpresset Linolie indtil træet er mættet. 

 

Den koldpressede linolie kan ikke stå alene, og ved brug udendørs skal den koldpressede linolie tilsættes fungicid for ikke at blive angrebet af skimmelsvamp.

Varenummer (SKU): 6720005
lagervare
525,00 kr. 420,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Koldpresset Linolie 5 Liter

Koldpresset Linolie fra Fynske Olier bruges til grundbehandling af træ. Koldpresset linolie er den reneste form for linolie. Ved koldpresning bibeholder linolien sin unikke struktur af små oliemolekyler og trænger derved dybt ind i træets porer og udvider sig helt op til 20%, når linolien hærder. Dette giver en modstandsdygtighed over for fugt og gør den let vandafvisende. Dette er et godt fundament for enhver oliebehandling af træ. Koldpresset Linolie giver træet en dybdegrunder, som presser fugten i træet ud. Samtidig fremhæver olien træets naturlige udseende og giver en flot gylden nuance på træet.

 

Den koldpressede linolie kan ikke stå alene, så den skal efterbehandles med fx Møbelolie eller Møbelolie med voks fra Fynske Olier.

 

Koldpresset Linolie fra Fynske Olier kan også bruges til fremstilling af maling eller til oliemætning af træ. Koldpresset Linolie er optimal til grundbeskyttelse af træ inden videre behandling.


Bemærk - Produktet er ikke velegnet til overlakering. Ved brug udendørs skal den koldpressede linolie tilsættes fungicid for ikke at blive angrebet af skimmelsvamp.

 

Brugsanvisning

Sikr, at overfladen er ren for fedt, snavs voks, polish og sæberester inden du starter behandlingen. Træet kan rengøres med Fynske Olier – Trærens og vand, hvorefter træet skal tørre helt. Ryst dunken grundigt før brug. Koldpresset Linolie kan påføres med en klud, svamp eller pensel. Linolie som ikke er absorberet skal fjernes senest 60 minutter efter påføring. Ikke-absorberet linolie kan efterlade en fedtfilm og skjolder på overfladen.

 

Grundbehandling - Dag 1

1. Afslut slibning af overfladen med korn 120-150 og rengør for slibestøv før påføring.

2. Påfør olien i et blankt lag, på hele overfladen. Brug gerne en pensel eller svamp.

3. Lad olien trække i 30 min.

4. Fordel derefter olien eller påfør mere olie på de tørre områder, så overfladen igen fremstår blank.

5. Lad olien igen trække i 30 min.

6. Aftør da hele overfladen med en hvid Pads eller fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.

7. Der vil gå 1-3 dage før linolien er gennemhærdet og klæbefri.

 

Færdigbehandling - Dag 2

1. Start behandlingen med at mellemslibe overfladen med korn 180-220. Rengør derefter for slibestøv før oliering.

2. Påfør nu den overfladebehandling du ønsker.


Teknisk data
  • Rækkeevne: Ca. 10 – 50m2 pr. liter
  • Tørretid: Tørretid ca. 1-3 dage
  • Før brug: Ryst dunken grundigt før brug
  • Påføringsværktøj: Dysse, valse, klud, svamp eller pensel
  • Farve: Natur
  • Indhold: 5 Liter

Sikkerhedsanvisning:
Klude, svampe o.l. samt slibestøv kan på grund af indhold af ikke hærdet linolie selvantænde. Disse skal derfor opbevares lufttæt eller i vand. Opbevares utilgængeligt for børn.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*6720005*
Varenummer: 6720005

Fynske Olier Koldpresset Linolie 5 Liter 6720

525.00 DKK

Anbefalede produkter