Facebook Pixel

Plejeolie fra Fynske Olier - Til alle typer træmøbler og trægulve der er blevet lidt kedelige at se på. Plejeolien anvendes især til trægulve, der er fabriksolierede eller allerede er efterbehandlet med en træolie eller gulvolie. Fynske Olier Plejeolie et utroligt nemt produkt at bruge, og så fungerer det også godt til almen pleje og gulvvask af dine trægulve.

Fynske Olier Plejeolie - Natur 500 ml. 6761

Plejeolie fra Fynske Olier - Til alle typer træmøbler og trægulve der er blevet lidt kedelige at se på. Plejeolien anvendes især til trægulve, der er fabriksolierede eller allerede er efterbehandlet med en træolie eller gulvolie. Fynske Olier Plejeolie et utroligt nemt produkt at bruge, og så fungerer det også godt til almen pleje og gulvvask af dine trægulve.

Varenummer (SKU): 67610005
lagervare
120,00 kr. 96,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Har du et trægulv, der har mistet gløden? 

Vil du gerne have det naturlige look på trægulvet igen? 

Vil du gerne have, at dit trægulv forbliver sundt og stærkt i mange år?


Så er Plejeolie fra Fynske Olier det rette produkt for dig. Olien plejer og vedligeholder et naturligt look på alle typer oliebehandlede træmøbler og trægulve. Produktet har en plejende effekt og plejeolien forøger effektivt modstanden mod smuds og væsker i dit trægulv og giver glød. 


Plejeolie Natur 500 ml.

Plejeolie fra Fynske Olier er en indendørs naturolie til opfriskning eller pleje af alle overflader af olieret massivt træ, lamineret træ og oliebehandlede gulve. Plejeolie kan anvendes på alle overflader af massivt træ som eg, bøg, fyr, ahorn, kirsebær og lignende hårde træsorter. Plejeolie Natur er ideel til de mørke træsorter. Anbefales også til opfriskning eller pleje af tidligere lud-, olie- eller voksbehandlede møbler, akustikpaneler og trægulve.


Plejeolie giver en vandafvisende og dybdevirkende imprægnering af træets overflade, der samtidig forhindrer, at træet udtørrer. Slidte overflader får fornyet dybde og glød. Plejeolie er en slidstærk naturolie, som giver et levende, naturligt og varmt udseende og efterlader en silkemat film på træet.


Brug Plejeolie fra Fynske Olier regelmæssigt og forlæng dine træmøbler eller trægulvets levetid. Så træet får den optimale finish.


Bemærk - Produktet er ikke velegnet til overlakering.


Brugsanvisning

Sikr, at overfladen er ren for fedt, snavs, voks, polish og sæberester, inden du starter behandlingen. Træet kan rengøres med Fynske Olier Trærens og vand, hvorefter træet skal tørre helt. Ryst dunken grundigt før brug. Plejeolie kan påføres med en klud, svamp, rulle eller pensel. Plejeolie, som ikke er absorberet, skal fjernes senest 60 minutter efter påføring. Ikke-absorberet plejeolie kan efterlade skjolder på overfladen.


Behandling:

• Rens gulvet med Trærens fra Fynske Olier.

• Påfør olien i et blankt lag på hele overfladen. Brug gerne en pensel, rulle, pads eller svamp.

• Lad olien trække i 30 min.

• Aftør da hele overfladen med en hvid pad eller fnugfri klud, så den fremstår ensartet mat.


Plejebehandling:

Daglig rengøring af overflader

• Let snavs: Brug da en hårdt opvredet klud med varmt vand.

• Meget snavs: Anvend da en PH-neutral sæbe - igen med en hårdt opvredet klud.


Teknisk data

  • Rækkeevne: Ca. 10 – 50m2 pr. liter
  • Tørretid: Tørretid ca. 8 timer ved 20°
  • Før brug: Ryst dunken grundigt før brug
  • Påføringsværktøj: Pensel, rulle, pads eller svamp
  • Farve: Natur
  • Indhold: 0,5 Liter


Sikkerhedsanvisning:

Klude, svampe o.l. samt slibestøv kan på grund af indhold af ikke hærdet linolie selvantænde. Disse skal derfor opbevares lufttæt eller i vand.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*67610005*
Varenummer: 67610005

Fynske Olier Plejeolie - Natur 500 ml. 6761

120.00 DKK

Anbefalede produkter