Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

HM 19x22 K6 gratfræser fra CMT
Varenummer (SKU): 718.190.11
lagervare
525,00 kr. 420,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
CMT gratfræsere fås i 25 forskellige størrelser så du kan virkelig strække din kreativitet til det yderste. Se illustrationer med de forskellige profiler og former for samlinger.

CMT gratfræsere er designet til at passe til alle samleaggregater heriblandt Leigh, Keller, JoinTECH, og Omni samlesystemet. Du er sikker på at finde din gratfræser i vores enorme udvalg i både størrelser og grader. Kontroller totallængden før du køber, for at være sikker på at det er det rigtige værktøj du får. - CMT laver gratfræsere der passer specielt til aggregater og håndoverfræsere der skal bruge et længere skaft.

Værkstedstip
To gennemløb anbefales når der fræses efter en skabelon. Kontroller at svalehalerne er fræset helt igennem og er færdige inden du fjerner emnet. For at gøre arbejdet nemmere og lette presset på gratfræseren, køres det første gennemløb med et lige overfræsebor. Brug gratfræseren på et bord med land ved vanskelige opgaver.

Sikkerhedstip
Hvis gratfræseren sidder fast under arbejdet, juster da lidt på værktøjet i bøsningen og sikrer dig at fræsedybden er korrekt. Løft ikke håndoverfræseren ud af skabelonen.

Med CMT´s gratfræsere kan du lave smukke svalehalesamlinger som fx Gennemgående svalehale, Halvlukket svalehale, Svalehale med variabel afstand, Glidende svalehale.

Teknisk data
D = Diameter - 19 mm
I = Skæredybde - 22  mm
L = Total længde - 60,3 mm
A = Vinkel - 7°
S = Skaft diameter - 6  mm

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*718.190.11*
Varenummer: 718.190.11

HM 19x22 K6 gratfræser fra CMT

525.00 DKK