Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

7/8/911B Overfræsebor HM 8x25,4/70 K6,35
CMT Overfræsebor HM 8x25,4/70 K6,35
7/8/911B Overfræsebor HM 8x25,4/70 K6,35
Varenummer (SKU): 811.081.11B
Fjernlager
535,00 kr. 428,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Lige overfræsebor med kugleleje. Lige meget om du er fuldtidsprofessionel eller hobby entusiast, vil du opdage de uanede muligheder for skabelon- fræsning der er med disse overfræsebor. Sæt disse toskærs overfræsebor sammen med dine skabeloner til låger og møbler, skilte, legetøj eller andre kreative projekter. HW platter der holder længere, og kugleleje på skaftet der giver dig muligheden for at lægge skabelonen over emnet. Dette giver dig det bedste overblik og største sikkerhed med hvad du laver. Sikkerhedstips: Sørg for at din håndoverfræser er i den bedste stand. Skabelonen skal være sikkert spændt fast. Ved valg af overfræsebor sørg for at vælge et med den rette længde. For det bedste resultat skal du vælge det korteste overfræsebor der er muligt til opgaven.


Tekniske detaljer: 

Diameter - 8 mm

Skærelængde - 25,4 mm

Totallængde - 70 mm

Skaft diameter - 6,35 mm

Skær - 2

Materiale - hårdt metal

Højre/venstregående - højregående 


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*811.081.11B*
Varenummer: 811.081.11B

CMT Overfræsebor HM 8x25,4/70 K6,35

535.00 DKK