Facebook Pixel
899 Mosaiksæt med sletfræser ø3,2 K6,35
CMT Mosaiksæt med sletfræser ø3,2 K6,35
899 Mosaiksæt med sletfræser ø3,2 K6,35
Varenummer (SKU): 899.051.00
Fjernlager
735,00 kr. 588,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

CMT Mosaiksæt. Mosaiksæt med sletfræser HWM Ø3,2mm. At lave de smukke effekter ved professionelle træmosaikker er ikke så svært som det umiddelbart virker. Især ikke hvis du starter med CMT’s mosaiksæt. De enkelte dele i sættet er lavet af massiv messing, og sammen med den medfølgende sletfræser eller et lige overfræsebor har du det du skal bruge. Den udskiftelige messingbøsning og din egen skabelon gør det let – fjern først den lille bøsning og saml den igen for at lave recessen i materialet og fræs forsænkningen ud. CMT mosaiksæt giver dig ubegrænsede dekorative muligheder, og er det perfekte værktøj til at lave legetøj, puslespil og bogstaver.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*899.051.00*
Varenummer: 899.051.00

CMT Mosaiksæt med sletfræser ø3,2 K6,35

735.00 DKK