Facebook Pixel
8/900.517-521 Lågeprofilsæt Sommerfeld K12
CMT Lågeprofilsæt Sommerfeld K12
8/900.517-521 Lågeprofilsæt Sommerfeld K12
Varenummer (SKU): 900.517.11
Fjernlager
4.435,00 kr. 3.548,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Fyldningsfræsersæt. Ved ethvert projekt er det det sidste fingerpræg der gør hele den store forskel. Dette junior fyldningsfræsersæt er en modificering af det originale lågesæt – lavet i en mindre udgave med enorme muligheder. Med dette junior sæt kan du lave låger helt ned til 70 mm i materiale og så tynde som 11 mm og op til 17,5 mm. Flotte fyldninger er kun begyndelsen - udvid også dit projekt med spændende buer og profiler ved hjælp af fræserne. Trods størrelsen laver de ekstremt stærke samlinger og tilføjer integritet til enhver kreation.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*900.517.11*
Varenummer: 900.517.11

CMT Lågeprofilsæt Sommerfeld K12

4,435.00 DKK