Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Skab kreative møbeldekorationer med CMT rundingsfræsere. Hos Dorch & Danola har vi et bredt sortiment af værktøj og tilbehør fra CMT

Fuge/radiesæt 34 R3/2 K12

Skab kreative møbeldekorationer med CMT rundingsfræsere. Hos Dorch & Danola har vi et bredt sortiment af værktøj og tilbehør fra CMT

Varenummer (SKU): 900.622.11
Fjernlager
1.435,00 kr. 1.148,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Lav flotte rundinger med disse stilbare CMT rundingsfræsere. Med dette sæt kan man både lave rundinger i R3 og rundinger i R2. Kan eksempelvis anvendes til runding af kanter på brædder og lignende. Der medfølger mellemlægsringe til justering af fræsebredden. Børn anvendes på bordmonteret overfræser.


Tekniske detaljer:

Diameter - 34 mm

Maks emnetykkelse - 31,7 mm

Radius - 3 mm

Totallængde - 100 mm

Skaft diameter - 12 mm

R1 - 2 mm

Skærevinkel - 45 grader


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*900.622.11*
Varenummer: 900.622.11

Fuge/radiesæt 34 R3/2 K12

1,435.00 DKK