Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

7/8/906 Kantfræser HM 12,7x12,7 K8
CMT Kantfræser HM 12,7x12,7 K8
7/8/906 Kantfræser HM 12,7x12,7 K8
Varenummer (SKU): 906.128.11
Fjernlager
365,00 kr. 292,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Kantfræsere. CMT har designet en række uundværlige kantfræsere tilgængelige i en bred vifte af størrelser til dine træbearbejdnings behov. Til præcist arbejde i laminater og skabelonarbejde med fremragende finish. Værkstedtips: Disse jern er fremragende til at lave gennemgående udfræsninger. Brug et lige overfræsebor (# 711.130.11) til at rille gennemløbsområdet, brug derefter et spiralbor (# 517.130.31) til at bore et gennemgående hul i slutningen af rillen. Drej arbejdsemnet rundt for at færdiggøre fræsningen. Brug en kantfræser med en skærelængde som er lidt længere end emnets tykkelse, og fræs resten ved at lade kuglelejet følge rillen som er lavet på modsatte side.


Tekniske detaljer:

Skærelængde - 12,7 mm

Diameter - 12,7 mm

Totallængde - 57,8 mm

Skaft diameter - 8 mm

Skær - 2 

Venstre/ højregående - højregående 


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*906.128.11*
Varenummer: 906.128.11

CMT Kantfræser HM 12,7x12,7 K8

365.00 DKK