CMT Kantfræser HM 19,0x16 K8

7/8/907 Kantfræser HM 19,0x16 K8
7/8/907 Kantfræser HM 19,0x16 K8
Varenummer:
907.190.11

Ikke på lager

Inkl. moms: 479,00 DKK Ekskl. moms: 383,20 DKK
Beskrivelse
Detaljer
3 i én kantfræsere til laminat. 3 i én kantfræser med Delrin® trekantet kugleleje er din bedste partner til kantfræsning i laminat. Faktisk så løser den de tre mest normale problemer der opstår når man kantfræser: 1) Kuglelejet sætter sig ikke fast. Delrin® kuglelejet har en effekt der mindsker risikoen for at der sætter sig lim fast på lejet, og reducerer derfor kraftigt risikoen for at sætte sig fast. 2) Den øgede berøringsflade med Delrin® kuglelejet passer perfekt til arbejdsfladen uden at ridse som stål kuglelejer og garanterer den maksimale stabilitet. 3) Aksvinklen reducerer behovet for at efterbehandling i form af slibning. Perfekt kantfræsning med koniske kanter: Takket være de koniske kanter på denne kantfræser får du altid det perfekte snit selv efter genopslibning. Faktisk er problemet ofte med normale kantfræsere at den mindre diameter på kantfræseren efter slibning efterlader en lille kant på materialet. Nu kan du genopslibe op til 6 gange uden problemer.

Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 105,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*907.190.11*