Facebook Pixel
7/8/911 Overfræsebor HM 25x20/50 K8
CMT Overfræsebor HM 25x20/50 K8
7/8/911 Overfræsebor HM 25x20/50 K8
Varenummer (SKU): 911.250.11
Fjernlager
365,00 kr. 292,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Lige overfræsebor. Hvis du er ude efter at spare tid og penge gennem en effektiv produktion, men ikke vil gå på kompromis med resultaterne af dit arbejde, kan du ikke komme udenom CMT’s udvalg af lige overfræsebor. Disse overfræsebor lever fuldt ud op til de karakteristika og fordele der definerer CMT’s kvalitetsprodukter. Lavet af stål og hårdmetal af den højeste kvalitet, kan vores lige overfræsebor modstå selv det hårdeste arbejdspres og stadigvæk give dig et glat og præcist snit hver gang. Ydermere får du et exceptionelt spånafkast der giver et renere og mere konstant snit. Overfladen på alle orange, og sorte CMT bor er (for at forhindre belægninger af affaldsmateriale) beskyttet med vores varemærkede friktionsfri PTFE belægninger. Alle overfræsebor har gennemgået en streng kvalitetstest for at garantere en perfekt skære tolerance, balance og centrering. CMT overfræsebor tillader industriel brug inden for en variation af materialer som krydsfiner, komposit og naturtræ. CMT laver 91 typer lige overfræsebor i et bredt udvalg af diametre så du kan finde lige nøjagtig hvad du skal bruge.På borene til og med ø8mm er der bundskær, således at det er muligt at bore med overfræseren.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 911.250.11

CMT Overfræsebor HM 25x20/50 K8

365.00 DKK