Facebook Pixel

CMT lige overfræsebor HM 12x25/63,5 K12

Overfræsebor HM 12x25/63,5 K12

CMT lige overfræsebor HM 12x25/63,5 K12

Varenummer (SKU): 911.620.11
Fjernlager
264,00 kr. 211,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Hvis du er ude efter at spare tid og penge gennem en effektiv produktion , men ikke vil gå på kompromis med resultaterne af dit arbejde, kan du ikke komme uden CMT's udvalg af lige overfræsebor. Disse overfræsebor lever fuldt ud op til op til de karakteristika og fordele der definerer CMT's kvalitetsprodukter. Lavet af stål og hårdmetal af den højester kvalitet, kan vores lige overfræsebor modstå selv det hårdeste arbejdspres og stadigvæk give dig et glat og præcist snit hver gang. Ydermere får du et exceptionelt spånafkast der giver dig et renere og mere konstant snit. Overfladen på alle orange og sorte CMT bor er (for at forhindre belægninger af affaldsmateriale) beskyttet med vores varemærkede friktionsfri PTFE belægninger. Alle overfræsebor har gennemgået en streng kvalitetstest for at garantere en perfekt skæretolerance, balance og centrering. CMT overfræsebor tillader industriel brug inden for en variation af materialer som krydsfiner, komposit og naturtræ. CMT laver 91 typer lige overfræsebor i et bredt udvalg af diametre så du kan finde lige nøjagtig hvad du skal bruge 


Tekniske detaljer:

  • Diameter                     12mm
  • Skærelængde              25,4mm
  • Totallængde                63,5mm
  • Skaftdiameter             12mm
  • Skær                             2
  • Materiale                     Massiv hårdmetal
  • Højre/venstredrej       Højre


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 911.620.11

Overfræsebor HM 12x25/63,5 K12

264.00 DKK