Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

7/8/914 Hulkehlfræser HM R 4,75 K8
CMT Hulkehlfræser HM R 4,75 K8
7/8/914 Hulkehlfræser HM R 4,75 K8
Varenummer (SKU): 914.095.11
Fjernlager
350,00 kr. 280,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Hulkehlfræsere. Gør dine døre, skuffefronter, paneler eller hvilken som helst overflade personlig med CMT’s hulkehlfræsere. CMT hulkehlfræsere i massiv hårdmetal eller med påloddede platter giver dig muligheden for at arbejde i enhver form for træ eller lignende materiale. Vi tilbyder et komplet udvalg af diametre og skæredybder så du kan få den effekt du ønsker. Monteret på dit CMT overfræsebord kan du arbejde i materialer op til 31,7mms dybde. Til skabelonfræsning tilbyder vi også hulkehlfræsere med kugleleje på kolben. Et favoritværktøj for både den professionelle skiltemager såvel som for gør-det-selv manden. Værkstedstips: Mere end et gennemløb er anbefalet ved dybe profiler. Begynd let og gå gradvist dybere ned.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*914.095.11*
Varenummer: 914.095.11

CMT Hulkehlfræser HM R 4,75 K8

350.00 DKK