Nova akrylmaling blank 500 ml. Primær rød

Nova akrylfarve er et vandbaseret dansk produceret akryl maling, som er velegnet til forskellige overflader fx til træ, plast, metal, ler, glas, papir m.m. En god maling til en god pris, som leveres i en praktisk 0,5 l. plast flaske.


Varenummer:
934640-0017

På lager

Inkl. moms: 54,00 DKK Ekskl. moms: 43,20 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Nova blank akrylmaling 500 ml.

Vandbaseret blank akrylmaling i god kvalitet og med en god dækkeevne. Malingen kan anvendes på de fleste overflader som fx træ, plast, metal, papir, pap, ler, gips, styropor, sten m.m. Tørrer vandfast og bank op. Farven er blandbar. Den kan blandes indbyrdes med andre Nova blank acrylfarver og kan fortyndes med vand.


Pensler og redskaber rengøres med lunkent vand. Malingen er holdbar og den tørre overflade kan tørres over med en våd klud.


Nova blank acrylfarve / maling lever op til A-mærket.Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Postnord Pakkeboks / Posthus 0,5-1 Kg. DKK 26,00
Postnord Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0,5-1 Kg. DKK 39,00
Postnord Levering til privatadresse 0,5-1 Kg. DKK 45,00
Postnord Flexlevering til privatadresse 0,5-1 kg. DKK 45,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*934640-0017*