Facebook Pixel
8/955.501 Limfugefræser HM 44,4x32 K12
CMT Limfugefræser HM 44,4x32 K12
8/955.501 Limfugefræser HM 44,4x32 K12
Varenummer (SKU): 955.501.11
lagervare
1.065,00 kr. 852,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Limfugefræsere. Den mest unikke og vigtige egenskab ved dette stykke værktøj, er dets evne til at lave en næsten ubrydelig limfugesamling hurtigt og uden fejl. Ideel til samling af store emner, døre- og møbeldele. Ved nøjagtig centrering af værktøjet med emnet er det nemt først at fræse den ene side, og herefter vende emnet og fræse den anden side. Du laver nu perfekte limfugesamlinger uden fejl. Værkstedstips: Når du limer, sørg da for at have et passende tryk på samlingen. Manglende tryk kan resultere i en svag samling, og for stort tryk kan ødelægge træet.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 955.501.11

CMT Limfugefræser HM 44,4x32 K12

1,065.00 DKK